Battle of the Couples: Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου και της Μαριάννας μετά τη νίκη

Ενθουσιασμένοι με τη νίκη τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of the Couples: Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου και της Μαριάννας μετά τη νίκη

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Battle of the Couples και ο Άγγελος με τη Μαριάννα ήταν το ζευγάρι που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα και να πάρει τα 50.000 ευρώ.

Μετά την αποχώρηση του Ριχάρδου και της Άντζελας από το παιχνίδι, τα τρία ζευγάρια που απέμειναν πέρασαν από δοκιμασίες. Τα τελικά δύο ζευγάρια ήταν η Κρίστη και ο Κώστας κόντρα στον Άγγελο και τη Μαριάννα.

Στόχος τους ήταν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μια βαριά μεταλλική καρδιά ενώ ταυτόχρονα δέχονταν βροχή, χιόνι, αέρα και ζέστη από φωτιά.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός έγινε παρουσία στενών συγγενών τους.

Το ζευγάρι που κέρδισε αφιέρωσε το τρόπαιο στον Ριχάρδο και την Άντζελα ενώ σκοπεύει να χρησιμοποιήσουν το έπαθλο για μια δική τους επιχείρηση.

Η ανάρτηση του Άγγελου και της Μαριάννας μετά τη νίκη στο Battle of the Couples

«Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα υπέροχα μηνύματα σας και για την στήριξη σας! Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά που δεν περιγράφονται με λέξεις.. @mariannalouka_ χωρίς εσένα δεν θα έφτανα μέχρι εκεί.

Τα καλύτερα έρχονται τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγελος στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Λίγα λόγια για την Μαριάννα και τον Άγγελο

Battle of the Couples

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν.

Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media.

Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά. Μπαίνουν στο Battle of the Couples γιατί ακόμα και οι πιο σκληρές μάχες έχουν την πλάκα τους.