Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: «Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα»

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: «Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο νεαρός σεφ που αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, επισκέφθηκε την πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα πάντα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα όμως, δήλωσε πως είναι ελεύθερος και δεν έχει καμιά επαφή με την πρώην κοπέλα του: «Ελεύθερος είμαι, δεν έχω κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα».

Την ίδια στιγμή, αρνήθηκε κάθε είδους φήμης που ήθελε να του αρέσει η Μαρία και πως για χάρη της είχε τσακωθεί με τον Ιωάννη.

Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Χίλα μετά την αποχώρηση του

Ο Στέφανος Χίλας ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό 16/4 επεισόδιο του MasterChef 5 στο STAR δεν κατάφερε να φτιάξει ένα καλό γευστικά πιάτο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, με αυτά τελικά να είναι: Μαρία- Στέφανος, Αντώνης- Νίκος και Κωνσταντίνα Αλέξανδρος, με τις επιλογές να προκαλούν αρκετές αντιδράσεις.

Η Μαρία με τον Στέφανο κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του περσινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και καλεσμένος.

Από τους δυο λοιπόν αυτός που έκανε την χειρότερη προσπάθεια ήταν ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά το ριάλιτι μαγειρικής.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέφανος Χίλας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το MasterChef 5 και στη λεζάντα του θέλησε να ευχαριστήσει, τόσο τα άτομα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, όσο και τα άτομα που βρίσκονται από πίσω.

«Έφτασε και αυτό ταξίδι στο τέλος του για μένα μετά από τόσους μήνες. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας τον @tripylas, και θα ήθελα να ευχαριστώ και προσωπικά το κάθε άτομο της παραγωγής που μας βοηθούσαν τόσο καιρό και πάνω απ όλα που μας ανέχτηκαν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς.

Επισης τις γυναίκες που ήταν πίσω από τις κάμερες και πλένανε όλα αυτά τα άπλυτα και αυτόν τον χαμό που αφήναμε πίσω μας . Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στους πολυαγαπημένους κριτές της καρδιάς μας @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas και στον f&b της καρδιάς μας @nick.d.thomas . Επισης τον σεφ @alexandros_charalabopoulos για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε με τα σεμινάρια του και την καθοδήγηση μέσα στην κουζινα .

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας μάθατε και για όλο αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταξίδι! Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνονται ποτέ στην κάμερα αλλά είναι αυτοί που μας προσέχουν , μας μεταφέρουν και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα την αγαπημένη υπεύθυνη παικτών ΚΥΡΙΑ Τζένια Ζαχαρίου και Κοραλία Τσιντζιλονι» έγραψε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5 ανάρτηση Στέφανος Χίλας