Πρίγκιπας Φίλιππος: Το συγκινητικό δώρο που άφησε ως κληρονομία στην εγγονή του, Lady Louise

Όλα όσα αναφέρει στην διαθήκη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρίγκιπας Φίλιππος: Το συγκινητικό δώρο που άφησε ως κληρονομία στην εγγονή του, Lady Louise

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος θέλησε να αφήσει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο ως κληρονομία στην εγγονή του, Lady Louise Windsor, λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Η 17χρονη κόρη του μικρότερου γιου του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, Sophie, Κόμισσας του Wessex ήταν πολύ δεμένη με τον παππού της ενώ ήταν γνωστή και η αγάπη που είχε για τα άλογα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος στη διαθήκη του αναφέρει ότι της χαρίζει την αγαπημένη του άμαξα και δύο πόνι και έτσι η Louise Windsor θα κληρονομίζει τη θρυλική άμαξα του Πρίγκιπα που είναι σε σκούρο πράσινο χρώμα, η οποία χρησιμοποιήθηκε και στην κηδεία του.

Η συνάντηση της Ελισάβετ με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μπει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και έτσι, συγκάλεσε μία συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, τους δύο επόμενους στη διαδοχή.

Η Βασίλισσα φαίνεται έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της στον γιο της και έτσι θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο καθώς και με τον εγγονό της, τον πρωτότοκο γιο του Καρόλου προκειμένου να ρυθμίσουν το μέλλον της οικογένειας. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε στην πρώτη της βόλτα χωρίς τον αγαπημένο της.

Κάρολος κηδεία Φίλιππου

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, η Ελισάβετ έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον θρόνο της, στις 21 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλιών της.