Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Σπυρόπουλος: Η Google αποσύρει δημοσιεύματα που τον συκοφαντούν

Τέλος στα άρθρα που αναπαράγουν τις καταγγελίες εις βάρος του

Κώστας Σπυρόπουλος: Η Google αποσύρει δημοσιεύματα που τον συκοφαντούν
News 20.04.2021 13:26
Από Youweekly Team

Ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Νίκος Αγαπηνός, κατάφερε με εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή με την οποία η Google είναι υποχρεωμένη να αποσύρει δημοσιεύματα που τον συκοφαντούν.

Ως αποτέλεσμα, θα σταματήσουν να εμφανίζονται άρθρα που αναφέρουν και αναπαράγουν τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Κώστα Σπυρόπουλου

«Ο ηθοποιός καταγγέλθηκε δημοσίως για παραγεγραμμένες πράξεις, τις οποίες δυστυχώς -και για τον καλλιτέχνη και για τους καταγγέλλοντες- δεν έχει τη δυνατότητα να τις εξετάσει η Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με Προσωρινή Διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών διατάσσεται η Google η οποία διατηρεί υπό την εκμετάλλευσή της την κύρια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο με μερίδιο αγοράς 92.41% να διαγράψει όλους τους διαδικτυακούς συνδέσμους που φιλοξενεί (από blog, website κ.λ.π.) στο δίκτυό της και οι οποίοι αναφέρουν τα σχετικά παραγεγραμμένα περιστατικά.

Όμως, ο εν λόγω εντολέας ευρισκόμενος μέχρι σήμερα σε νοσοκομειακή μονάδα νοσηλείας covid και σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση, εύχεται η καταστροφή της δημόσιας εικόνας του και η δημόσια διαπόμπευση του, όπως αυτή έλαβε χώρα έως σήμερα, έστω να είχε τουλάχιστον οποιοδήποτε θετικό αντίκτυπο σχετικά με το κίνημα metoo.

Επισημαίνεται ότι τη νομική εκπροσώπηση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει αναλάβει η δικηγορική εταιρεία «Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες». Πρόκειται για την πρώτη προσωρινή διαταγή που εκδίδεται με ανάλογο περιεχόμενο και θα αποτελέσει νομολογιακό προηγούμενο για τη προστασία πολλών δημοσίων προσώπων από προσβλητικές της προσωπικότητας τους διαδικτυακές αναρτήσεις». Να υπενθυμίσουμε στο μεταξύ ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι θετικός στον κορωνοϊό!

Κώστας Σπυρόπουλος η Google αποσύρει δημοσιεύματα που τον συκοφαντούν

Πηγή: protothema.gr

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1964.

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δάσκαλοι του ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Τάσος Λιγνάδης και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.

κορωνοϊός Κώστας Σπυρόπουλος

Το 1987 πήρε μέρος στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου. Ο ηθοποιός είχε σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό μέχρι το θάνατό της, το 1996. Λίγο αργότερα υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Λιάνη. Το 2003 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» ο Κώστας Σπυρόπουλου γνώρισε την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2008.

Ο γάμος κράτησε τρία χρόνια και το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του θεάτρου, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Νίκος Γαλανός κ.α.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Σπυρόπουλος: Το μήνυμα του στην Χριστίνα Πολίτη για τη συμμετοχή της στο «ΣουΚου Family»

Χριστίνα Πολίτη: «Το έγκλημά μου ήταν να αγαπήσω έναν άνθρωπο»

Share