Θάνος Πετρέλης: «Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε αφορμή να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα»

«Δεν μου αρέσει η λογική του μαϊντανού, πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος γι’ αυτή την αλαζονική συμπεριφορά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θάνος Πετρέλης: «Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε αφορμή να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εκείνους που προσπαθούν συνεχώς να προβάλλονται.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε επίσης για το πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο Fame Story, αλλά και για τη σύζυγο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, με τις κόρες του να είναι σαν μοντέλα!

Οι δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη

«Δεν μου αρέσει η λογική και η φιλοσοφία του μαϊντανού για να το πω κι έτσι. Ξερνάω όταν βλέπω κάποιους καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε την παραμικρή αφορμή, έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα, από έναν φωτογραφικό φακό ή να κάνουν ένα εξώφυλλο.

Η πολύ μεγάλη δημοφιλία που υπήρξε τότε, δεν έκανε τα μυαλά μου να πάρουν αέρα. Ίσα ίσα που με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Αγαπούσε τον Θάνο που είχε γνωρίσει σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν συνάδελφοι, όλοι το ξέρουμε, οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, να μη θέλουν ο κόσμος να έρθει στα καμαρίνια. Ίσως να πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος γι’ αυτή την αλαζονική συμπεριφορά».

Θάνος Πετρέλης για ανθρώπους που θέλουν συνεχώς να προβάλλονται

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του Θάνου Πετρέλη

O Θάνος Πετρέλης (27 Σεπτεμβρίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Έγινε γνωστός στο ευρύ - νεανικό κυρίως -κοινό από το τηλεπαιχνίδι μουσικών ταλέντων Fame Story, στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1". Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" σε συνθέσεις του Φοίβου. Μεγάλη επιτυχία από το δίσκο αυτό έγινε το τραγούδι "Το αίμα μου". To Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε από τη Heaven το άλμπουμ «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», με την υπογραφή του Φοίβου για δεύτερη συνεχή φορά. Προηγήθηκε η συμμετοχή του Θάνου στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου «Στην αυλή του παραδείσου», όπου τραγούδησε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή το αγαπημένο πλέον τραγούδι 'Καν' το αν μ' αγαπάς'.

Άλλα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες από το δεύτερό του άλμπουμ είναι 'Πως ξεχνιέται κάποια σαν εσένα', 'Μεσάνυχτα και κάτι', 'Μετά από εσένα ξαναζώ', 'Αδικα', 'Κερνάω', 'Μπόρα είσαι θα περάσεις', 'Χρόνια είχα έτσι να αισθανθώ', 'Δεν θα χωρίσουμε ποτέ', Τα τραγούδια που μιλούν γι' αγάπη', 'Η ωραία'.