Γιώργος Καραϊβάζ: Κοινωνικό Πολυϊατρείο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του

Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Κοινωνικό Πολυϊατρείο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του

Στην πρώτη εκπομπή που έκανε μετά την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε πως για να τιμηθεί η μνήμη του άνοιξε ένας λογαριασμός στον οποίο οι τηλεθεατές μπορούν να προσφέρουν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και έτσι, συγκεντρώθηκαν συνολικά, 163.070,47€, ενώ στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και η οικογένεια του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ Αλήθειες με τη Ζήνα

H ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την προσφορά στο όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους

τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

Τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του Γιώργου Καραϊβάζ

Πριν από λίγες μέρες, τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στο χωριό Καλλίφυτος Δράμας, με τα λόγια της μητέρας του να ανατριχιάζουν.

Πέρασαν κιόλας εννέα ημέρες από την δολοφονία του δημοσιογράφου και αστυνομικού ρεπόρτερ, με τους συνεργάτες και την οικογένεια του να έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Γιώργος Καραϊβάζ τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του

Σήμερα, Σάββατο, έγινε το τρισάγιο στον τάφο του, με την μητέρα και αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ να μιλούν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και να συγκινούν με τα λόγια τους.

Η μητέρα του είπε χαρακτηριστικά: “Σήμερα κάνω τα εννιάμερα του παιδιού μου… Αντί να κάνω τα δικά μου, είναι του παιδιού μου. Θέλω να μάθω ποιοι είναι αυτοί για να μη φύγει άλλο παιδάκι” ενώ η αδερφή του δήλωσε: “Στέρησαν από τον αδερφό μου την ευτυχία και τη ζωή που είχε. Ήξερε να κρατάει μόνος του τα προβλήματά του, δεν ήθελε να μας στεναχωρεί”. Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει στα χέρια της την λίστα με τους πιθανούς δολοφόνους του!