Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ραγίζει» καρδιές το πρώτο της μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Με αφορμή τα γενέθλια της

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ραγίζει» καρδιές το πρώτο της μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου
News 21.04.2021 15:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε την σιωπή της και προχώρησε ένα πολύ συγκινητική μήνυμα.

Σήμερα, Τετάρτη, η βασίλισσα έχει γενέθλια και κλείνει τα 95 χρόνια ζωής, χωρίς όμως να μπορεί να τα γιορτάσει, λόγω πένθους.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, η ίδια έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και για τα γενέθλια της.

Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή».

Βασίλισσα Ελισάβετ το πρώτο της μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε ανείπωτο πένθος. Η νύφη της, η Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι το πρόσωπο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει το «The Mirror».

Η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες είναι άριστη και η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

Βασίλισσα Ελισάβετ το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε το 10ο δισέγγονο της - Γέννησε η Zara Tindall

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Share