Νάντια Μπουλέ: Στα γυρίσματα της «Αγγελικής» με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάντια Μπουλέ: Στα γυρίσματα της «Αγγελικής» με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όσο πάει και φουσκώνει η κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλέ, με την ηθοποιό να ποζάρει πιο όμορφη αλλά και πιο ευτυχισμένη ποτέ, στα γυρίσματα της Αγγελικής.

Η Νάντια μαζί με τον σύντροφο της, Γιώργο Ισάακ σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατάνε το πρώτο τους κοριτσάκι, με το ζευγάρι να είναι τρισευτυχισμένο.

Η ηθοποιός παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και είναι στον 7ο μήνα, δουλεύει και συνεχίζει τα γυρίσματα για την «Αγγελική», με την εγκυμοσύνη της να έχει ενταχθεί στον ρόλο.

Η ίδια πόζαρε στο backstage με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ στην «Αγγελική»

«Μα τι ανοιξιάτικη μέρα είναι αυτή; Στο γύρισμα για Αγγελική» έγραψε χαρακτηριστικά.

Νάντια Μπουλέ στα γυρίσματα της «Αγγελικής» με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μείνω έγκυος»

Η Νάντια Μπουλέ είναι καλεσμένη αύριο (27/3) στην εκπομπή Dot και σε απόσπασμα της συνέντευξης που έπαιξε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Love it, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως πίστευε ότι δε θα μπορέσει να μείνει έγκυος.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από μερικές εβδομάδες και στις νέες της δηλώσεις εξηγεί πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος ξαφνιάστηκε.

«Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν είχα κανέναν λόγο να το σκεφτώ. Εν τω μεταξύ είχα ταλαιπωρηθεί από πολύ μικρή από διάφορα ορμονικά, γυναικολογικά προβλήματα. Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μου προκύψει αυτό στη ζωή μου. Όταν πήρα το τεστ έλεγα από μέσα μου αποκλείεται. Δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας…».