Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Pop Up: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη

Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Pop Up: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη
News 22.04.2021 14:06
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δεύτερη ημέρα που από το πλατό της εκπομπής Pop Up βρίσκεται εκτός η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ενημερώσει για την κατάσταση της.

Λίγο πριν την έναρξη της ροής της εκπομπής, η παρουσιάστρια ανέφερε πως απουσιάζει λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, ενώ στην θέση της βρίσκεται η Νανά Ηλιοπούλου.

Η ανακοίνωση της Παπαγεωργίου στο Pop Up για την Φωτεινή Πετρογιάννη

«Καλησπέρα τι κάνετε, έχουμε πολύ χαρά σήμερα 3 Μαΐου θα πάμε τις βολτίτσες μας με προσοχή παρακαλώ… Κάναμε κάποια αστεία πριν την εκπομπή με την Νανά, καθώς η Φωτεινή λείπει πάλι σήμερα και της λέγαμε δεν θα πω τι ακριβώς, Φωτεινή έχεις περάσει κάτι στο πρόσωπο σου;

Να της στείλουμε τα περαστικά μας πραγματικά, η Φωτεινούλα μας δεν θα είναι εδώ ούτε και σήμερα. Μην ανησυχείτε δεν έχει κορονοϊό, έχει κάτι ελαφρύ είναι περαστικό και περιμένουμε να γυρίσει πίσω το κορίτσι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα παρουσιάσει η Ηλιάνα το GNTM;

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Το απόγευμα της Δευτέρας η Φωτεινή Πετρογιάννη βρήκε το θάρρος να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2012.

Η δημοσιογράφος του Pop Up αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία έπασχε από ενδομητρίωση.

Έτσι, η Φωτεινή δεν δίστασε να μοιραστεί αυτό το πρόβλημα υγείας και να δώσει θάρρος στις γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα προβλήματα ενώ δεν είναι πρώτη φορά που ραγίζει καρδιές με τις δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη «ενδομητρίωση» το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργεί.

«Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος! Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δε με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο»

«Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται» κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Snik: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Φοίβο: «Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της;»

Share