Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: «Αδικήθηκα για τις επιλογές της παρέας μου»

«Σε κάποιους δεν άρεσε που έκανα τόσο παρέα με τη Μαρίνα»

MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: «Αδικήθηκα για τις επιλογές της παρέας μου»
News 22.04.2021 16:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου του MasterChef 5, θέλησε να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι καθώς και για την παρέα της με την Μαρίνα, η οποία όπως είπε, της κόστισε.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα εξήγησε πως στοχοποιήθηκε από τους συμπαίκτες της καθώς ήρθε πολύ κοντά με τη Μαρίνα παρόλο που μέσα στο παιχνίδι τις είδαμε να τσακώνονται και μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας για το MasterChef 5

Έδειξες από την αρχή ότι δεν σε ενδιέφερε να κάνεις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύεις ότι, αν είχες κρατήσει μια άλλη στάση, ίσως να είχες παραμείνει περισσότερο;

Νομίζω πως αποχώρησα επειδή δεν μαγείρεψα καλά, όχι επειδή δεν έκανα φιλίες μέσα στο παιχνίδι.

Θεωρείς ότι μπορεί να αδίκησες κάποιους; Και αντίστοιχα, υπάρχει κάποιος που δε αδίκησε;

Είχα αδικήσει κάποια παιδιά ως χαρακτήρες όχι ως μάγειρες. Στην πορεία, που όλοι έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό -άλλοι πιο γρήγορα, άλλοι πιο αργά-, άλλαξα στάση απέναντι σε αρκετούς, σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αντίθετα, πιστεύω ότι αδικήθηκα από ορισμένους για τις επιλογές της παρέας μου και μόνο, χωρίς εγώ προσωπικά να τους έχω κάνει κάτι.

Τι είναι αυτό που σε έφερε κοντά με την Μαρίνα;

Με την Μαρίνα γνωριστήκαμε ήδη από το ξενοδοχείο όπου βρισκόμασταν μαζί σε καραντίνα. Επικοινωνήσαμε πολύ καλά από την αρχή και δεθήκαμε αρκετά γρήγορα.

Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου MasterChef

Πολλοί είπαν ότι η Μαρίνα σε επηρέαζε, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μπείτε και οι δύο στο στόχαστρο. Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό;

Όταν θέλω να πω κάτι σε κάποιον, το λέω ευθέως και δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με το τι κουβεντιάζουν για μένα πίσω από την πλάτη μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι μπήκα στο στόχαστρο λόγω της φιλίας μου με την Μαρίνα. Προφανώς, σε κάποιους δεν άρεσε που έκανα τόσο παρέα μαζί της στο σπίτι επειδή δεν την συμπαθούσαν -για τους δικούς τους σωστούς ή λάθος λόγους-, οπότε γι’ αυτό στοχοποιήθηκα κι εγώ.

«Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»

Μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5 η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα, λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

STAR: Αλλάζει ημέρες προβολής το MasterChef 5

Survivor 4 τηλεθέαση 21/4: Στο παρατσάκ πέρασε μπροστά από το MasterChef

Share