Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη

Τράκαρε με ανασφάλιστο όχημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά και μάλιστα με όχημα, το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο. Έτσι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο.

Παύλος Χαϊκάλης τροχαίο

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος την εποχή αυτή αντιμετωπίζει και τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του, πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

Πηγή: Τα Νέα

Γεροντιδάκης κατά Χαϊκάλη: «Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Dot, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη “αρσενικά παλιάς ντροπής”.

«Ταυτίζομαι με τα λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια. Θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα ήθελα να πω ότι τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν αυτήν τη στιγμή καταγγελίες στην πλάτη τους θα είναι πολύ μικρά στον χώρο του θεάτρου και στον χώρο της υποκριτικής ή στη συνείδηση του κόσμου σε σχέση με αυτούς που βγήκαν και τους κατήγγειλαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι του θεάτρου».

Και συνέχισε: «Δεν ξαφνιάστηκα με τις καταγγελίες γιατί ήξερα δυο περιστατικά, αλλά ήμουν πολύ μικρός. Το ένα έχει βγει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και το έχει πει δημόσια. Η πρώτη παράσταση που είχα κάνει ήταν με την Ευδοκία. Έχω να πω ένα τεράστιο συγνώμη, γιατί είχα μάθει εντελώς διαφορετικά τον τρόπο και νόμιζα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που πίστευα ότι λύθηκε κιόλας. Και το δεύτερο έχει βγει η ιστορία, αλλά η κοπέλα δεν είναι πια στον χώρο του θεάτρου».

«Θα συμφωνήσω με τη γυναίκα που με πήρε από το χέρι και ζήσαμε μαζί έξι χρόνια, την Έλενα Ακρίτα που είπε “αρσενικά παλιάς ντροπής”… Με τον άνθρωπο αυτόν έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη».