Θρήνος για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Πολύ δύσκολες ώρες για τον σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί ο Βασίλειος Κωστέτσος εδώ και λίγες ώρες καθώς μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είχε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό πως η μητέρα του ήταν άρρωστη, ωστόσο σήμερα επανήλθε με την τραγική ανακοίνωση του θανάτου της.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για τη μητέρα του

«Μάνα μας Μανούλα μου.....Κα Άννα!Γιατι ήσουν Πάντα μια Κυρία! Έφυγες.....Έφυγες .....Έφυγες.....& Δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ! Δυστυχώς Ο Θεός εσένα τον Άγιο Άνθρωπο σε δοκίμασε με την φρικτότερη ασθένεια και ένα τραγικό τέλος που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ!Αγία μας Άννα! Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου απο την ηλικία των 12 χρόνων ακούραστη μάνα!

Ιδιοφυΐα Δημιουργέ Μέντορα μου..... είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο.... Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω! ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα!& αυτό που θα αφήσω πίσω μου... Εχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλα τα δάκρυα δεν μαφηνουν.... Η Πολα και γω σήμερα μείναμε Ορφανοί!..... Μάνα μας δεν Δ αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά.... Εφυγες πικραμένη απο αυτή την ζωή....», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος δε δίστασε να κάνει μία πολύ συγκινητική και σπαρακτική ανάρτηση για τον αγαπημένο του φίλο, Μιχάλη Ασλάνη, με τον οποίο ποζάρει στην φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει.

Οι δυο σχεδιαστές ήταν πολύ καλοί φίλοι και έτσι ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη αποτέλεσε βαθύ πλήγμα για τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram του, την τελευταία φωτογραφία που τράβηξε μαζί τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας!

Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου.. ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον…

Δυστυχώς στην Ελλάδα….οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities….με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand…ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια»….

Βασίλειος Κωστέτσος Μιχάλης Ασλάνης θάνατος