Λευτέρης Ελευθερίου: «Έστειλα εξώδικο γιατί είχαμε ένα περιστατικό στο σπίτι! Τα παιδιά κλαίγανε»

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα, το ευχαριστιέμαι, όμως τα παιδιά δεν μπορούν να το διαχειριστούν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Ελευθερίου: «Έστειλα εξώδικο γιατί είχαμε ένα περιστατικό στο σπίτι! Τα παιδιά κλαίγανε»

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, βρέθηκε στα backstage του YFSF, όπου συνάντησε τον Λευτέρη Ελευθερίου. Ο καλλιτέχνης ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορωνοϊό που πέρασε, αλλά και στο εξώδικο που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Περάσαμε καλά. ο κορωνοϊός ήταν απόλυτα ιππότης με τις γυναίκες του σπιτιού, μόνο οι άντρες το περάσαμε δύσκολα, τίποτα ελάχιστα δεν το κατάλαβαν. Με εμένα ήταν πιο σκληρός είχα ανοσμία, αγευσία και δέκατα και φοβήθηκα στην αρχή. Με όλα αυτά που έχουμε ακούσει με προβλημάτισε», δήλωσε αρχικά για την κατάσταση που βίωσε.

Η απάντηση του Λευτέρη Ελευθερίου για το εξώδικο

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μάλιστα, απάντησε και στο λόγο που έστειλε στα ΜΜΕ εξώδικο για τα παιδιά του.

«Δεν ξέρω πως το λένε οι δικηγόροι, είχαμε ένα περιστατικό στο σπίτι που τους έλεγαν οι συμμαθητές τους ότι τους είδανε και αυτά κλαίγανε. Αγχωθήκανε και μου λέγανε μπαμπά θα μας σταματάνε στον δρόμο, θα μας παρακολουθούνε το γιγάντωσαν. Είναι 7 και 9 και το μικρό έκλαιγε συνέχεια, το ανέλαβαν οι δικηγόροι έχει ξανά συμβεί με γνωστούς να παίρνουν μόνο εκείνους και όχι τα μικρά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, εγώ το ευχαριστιέμαι για την ματαιοδοξία μου, όμως τα παιδιά δεν μπορούν να το διαχειριστούν». Δείτε εδώ την σύζυγό του.

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Ελευθερίου

Γεννήθηκε την άνοιξη του 1979 και μεγάλωσε στη Νάξο, αλλά από το 1990 ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε το 2002 με το θεατρικό εργαστήρι «Χαλίνδρα» στο Χαλάνδρι. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αρχή», της Νέλλης Καρρά. Έχει παίξει στην παράσταση «Καμένα Βούρλα» της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε και στην τηλεόραση και έκτοτε συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές.