MasterChef 5 - Ιωάννης: «Να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου»

Έξαλλος με τα σχόλια των συμπαικτών του για εκείνον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ιωάννης: «Να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου»

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 5 ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό, εξήγησε πως διάβασε και είδε όλα όσα είχαν πει οι συμπαίκτες του για εκείνον και πως θα ήθελε πολύ να τα πουν και μπροστά του.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Αυλωνίτη για το MasterChef 5

«Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του MasterChef και όλα τα Κου Κου. Δεν με αγγίζουν καν, ειδικά αυτά που είναι πίσω από την πλάτη μου, μακάρι μια μέρα να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου. Λέω ξεκάθαρα για τη Μαρίνα, λέω ξεκάθαρα για την Κωνσταντίνα.

Εντάξει, λίγο η Λία αρχίζει και μου τα χαλάει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μαζί της. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ όλη αυτή την κλάψα, ότι θέλω να φύγω, δεν μπορώ κλπ, αλλά κατάφερε και μπήκε στους οκτώ. Άλλοι παρακαλάγανε για να είναι στους οκτώ κι εσύ που είσαι στους οκτώ δεν το εκτιμάς.

Στεναχωρήθηκα πολύ για την αποχώρηση της Μαρίας, με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Ήταν το τελευταίο άτομο μέσα στο σπίτι που μου είχε μείνει που μπορούσα να μιλάω πολύ ελεύθερα. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα αυτό για μένα, αλλά δυστυχώς πρέπει να το ξεπεράσω. Το ότι έφυγε δεν αλλάζει κάτι, μπορούμε πολύ εύκολα να τα πούμε έξω και αυτός είναι ο στόχος μας, είτε φιλικά, είτε να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

«Στην αρχή ο Ιωάννης με φλέρταρε»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚούΚου ήταν σήμερα το πρωί η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ιωάννη και στο πώς αυτός την φλέρταρε στην αρχή.

Ο Ιωάννης από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Μαρία, ωστόσο η νεαρή διαγωνιζόμενη φάνηκε να έχει διαφορετική οπτική στην υπόθεση.

«Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός.

Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω. Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα, γιατί να λες ψέματα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.