Βούλα Χατζηχρήστου: «Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Στα «μαχαίρια» με τον Μάκη Δελαπόρτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούλα Χατζηχρήστου: «Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στην ελληνική showbiz ανάμεσα στον Μάκη Δελαπόρτα και τη Βούλα Χατζηχρήστου με αφορμή μία δήλωση που έκανε ο πρώτος στην εκπομπή Πρωινό για την κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στον Θανάση Βέγγο και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Ο Μάκης Δελαπόρτας έχει κάνει μεγάλη εμβάθυνση στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε ενεργά με τις καταγγελίες που σημειώθηκαν στον χώρο του θεάτρου.

Ο ίδιος, έκανε τη βιογραφία του Θανάση Βέγγου μέσα στην οποία αποκάλυψε και τις κακές σχέσεις που είχε με τον Κώστα Χατζηχρήστο μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Ηλίας του 16ου». Οι δηλώσεις αυτές του Μάκη Δελαπόρτα ενόχλησαν έντονα την Βούλα Χατζηχρήστου η οποία του απάντησε και ο ηθοποιός με τη σειρά του της απάντησε ανάλογα.

Οι δηλώσεις της Βούλας Χατζηχρήστου και η απάντηση του Μάκη Δελαπόρτα

«Δεν υπήρχε καμία κόντρα. Δεν είναι αλήθεια αυτό, μιλούσαν. Εμένα μου μιλούσε με καλά λόγια για τον Βέγγο. Συναντήθηκαν σε περιοδεία, στο ίδιο ξενοδοχείο. Αγκαλιές, φιλιά, λες και έβλεπες ταινία. Πρέπει να λέγεται η αλήθεια. Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βούλα Χατζηχρήστου.

Μετά τις δηλώσεις της αυτές, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε εκ νέου στο Πρωινό λέγοντας: «Όταν έκανα τη βιογραφία του Βέγγου έμαθα ότι αυτή η σκηνή γυρίστηκε 10 φορές, που σημαίνει πως οπωσδήποτε μπορεί να αφήσει και ένα τραύμα στον άνθρωπο που τρώει τα χαστούκια.

Η απάντηση που έδωσε ο Θανάσης Βέγγος στον Σολδάτο όταν του πρότεινε να πάνε στην κηδεία του Χατζηχρήστου, ήταν: «Ο Θεός να τον αναπαύσει αλλά ακόμα με πονάνε τα χαστούκια που έφαγα».

Με τη Βούλα Χατζηχρήστου είχαμε μια στενή επαφή γιατί έκανα και τη βιογραφία του Χατζηχρήστου. Μέσα στο βιβλίο εγώ αναφέρω αυτό το γεγονός. Απορώ πώς βγαίνει τώρα και λέει αυτό. Εγώ θα γράφω την ιστορία. Τώρα, αν αυτή η ιστορία κάποιους τους ενοχλεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Μίλησα με τη Βούλα και της εξήγησα ότι εγώ το έγραψα γιατί μίλησα με αυτόν κι αυτόν. Μου λέει «λένε ψέματα αυτοί». Αν λένε ψέματα αυτοί, λέω ψέματα κι εγώ».

Η δήλωση του Μάκη Δελαπόρτα που εξόργισε τη Βούλα Χατζηχρήστου

«Στον Ηλία του 16ου ο Θανάσης Βέγγος δεν ήξερε ότι θα φάει πραγματικά χαστούκια από τον Κώστα Χατζηχρήστο. Είχαν συνεννοηθεί ο Χατζηχρήστος με τον Σακελλάριο ότι θα πάει η σκηνή μια κι έξω, να μην την κάνουν δεύτερη φορά. Ο Θανάσης Βέγγος ξαφνιάζεται, δεν ξέρει τι να κάνει, να τον πλακώσει κι εκείνος στο ξύλο; Μετά από αυτή τη σκηνή, αυτοί οι δύο δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Ο Θανάσης Βέγγος δεν δέχτηκε ποτέ να ξανασυνεργαστεί με τον Χατζηχρήστο μέχρι το τέλος της ζωής του».