Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Με παραπέμπουν στα δικαστήρια»

«Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Με παραπέμπουν στα δικαστήρια»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της εστίασης, μετά την απόφαση για το οριστικό άνοιγμά της.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πέρα από πρώην παίκτης του Survivor είναι και επιχειρηματίας, καθώς έχει μαγαζιά στην Αθήνα. Στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά εξέφρασε τα παράπονά του για τις συνθήκες που επικρατούν αλλά και για ένα πρόστιμο που του έκοψε η αστυνομία.

Τα σχόλια του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την εστίαση

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα τα πίνουν στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου.

Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα 3-4 άτομα μέσα. Και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει;

Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα, αλλά βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next

Χαμό έχει προκαλέσει η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου ή Μισθοφόρου έτσι όπως όλοι τον ξέρουμε στο Thank you Next αναφορικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι δύο παίκτες συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του Survivor και είχαν συζητηθεί αρκετά λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα ενώ και οι δύο είχαν καταφέρει να παραμείνουν αρκετό καιρό στο νησί.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, όμως οι δύο πρώην συμπαίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί έξω μαζί.

Αυτήν την φορά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θέλησε να μοιραστεί μια δική του ιστορία στην πολυσυζυτημένη και αγαπημένη ομάδα στο Facebook «Thank you Next», μια σελίδα στην οποία μπορείς να περιγράψεις τον λόγο που έδωσες ή δέχτηκες.. άκυρο!

Έτσι, ο Κώστας έγραψε: «TYN (Thank You Next) γιατί έλεγε πως είχε χαλάσει για μένα 100 ευρώ σε sms και αυτή ψήφιζε τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο post απέσπασε σε μόλις λεπτά αμέτρητα likes και σχόλια!

Ανάρτηση του Μισθοφόρου για τον Σπαλιάρα στο Thank you Next