Άση Μπήλιου: «Αυλαία» για το Star System - «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα»

Συγκινημένη στον αέρα του Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: «Αυλαία» για το Star System - «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα»

Η Άση Μπήλιου έκανε σήμερα την τελευταία της εκπομπή στο Star System και έτσι θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, εμφανώς συγκινημένη με το «αντίο» της.

Η αγαπημένη αστρολόγος θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου ενώ θα ανεβάζει τις προβλέψεις της και στο site της.

Τα λόγια της Άσης Μπήλιου για το τέλος της εκπομπής της

«Εμείς εννοείται θα τα λέμε από τη Φωλιά των Κου Κου κάθε πρωί στις 10. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα. Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη συγκίνηση, αλλά πάντα έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους», είπε η Άση Μπήλιου.

Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο

Μέσα από τις καθιερωμένες της αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στο πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο και στο πώς αυτό επηρεάζει τα υπόλοιπα ζώδια.

Την ίδια στιγμή, η αστρολόγος εξήγησε πως το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο προς την Αφροδίτη είναι μία ανάλαφρη όψη, θετική για επαφές σε προσωπικό καθώς και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μεριά της η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε όλους όσους είχαν σκοπό να βγουν κρυφό ραντεβού τη Μεγάλη Τρίτη.