Ελένη Μενεγάκη: Live στο Instagram με την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου

Πότε θα γίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Live στο Instagram με την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κι η Ελένη Μενεγάκη θα κάνουν live, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 23:00 το βράδυ.

Στο πλευρό τους θα βρίσκεται και ο Πέτρος Ιακωβίδης και ποστάροντας ένα βίντεο από τις πρόβες στα social media ενημέρωσε τους θαυμαστές τους η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει σύντομα στο MEGA.

"Τόσο καιρό το λέμε ήρθε η ώρα να γίνει ! Αύριο βράδυ στις 11 insta live με την @natasatheodoridou και τον @petros_iakovidis Αυτή η νύχτα είναι δικιά μας ! #eleni", λεγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Βόλτα στην Κηφισιά θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, με την ίδια να μοιράζεται και μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν.

Μαμά και γιος έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά αλληλεπιδρούν και μέσω των social media, είτε με σχόλια είτε με κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτήν την φορά, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν βόλτα στην Κηφισιά, φορώντας πάντα την μάσκα προστασίας τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει σύντομα στο MEGA, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Άγγελο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα όμως νοσταλγικό μήνυμα.

«Κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined

undefined