Θοδωρής Μισόκαλος: Ποζάρει με τον πατέρα του όπως όταν ήταν παιδί

Η ανάρτηση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Μισόκαλος: Ποζάρει με τον πατέρα του όπως όταν ήταν παιδί

Ο Θοδωρής Μισόκαλος κρατά χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να προβάλλει τη ζωή του στα social media, παρόλο που κάποιες φορές έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη ωστόσο, διατηρεί τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Αυτή τη φορά ο ίδιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον πατέρα του, μία από το παρελθόν και μία πιο πρόσφατα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο αυτό να εκφράσει για ακόμη μια φορά την αγάπη του.

"Οι καλοί πατεράδες κάνουν περήφανους γιους”, λεγραψε χαρακτηριστικά!

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μισόκαλου

Θοδωρής Μισόκαλος

Θοδωρής Μισόκαλος: Δεν φαντάζεστε που εργάζεται ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλο όμως σε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά του.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.Δείτε και την αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της σε μια φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.