Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

«Μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν οικειοθελώς το βράδυ του Σαββάτου από τη Φάρμα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο art director εξήγησε πως έχουν συμβεί ορισμένα πράγματα που δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι, τη βδομάδα που επιλέχθηκε ως υπηρέτης αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε εξήγησε πως συγκινήθηκε που είδε την αποχώρησή του και το «αντίο» των συμπαικτών του.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό για τη Φάρμα

«Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα τώρα που είδα τα παιδιά να με χαιρετάνε, να με αγκαλιάζουν», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Το βιογραφικό του Τάσου Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στο Μενίδι της Αθήνας. Ξεκίνησε μαθήματα χορού, τυχαία, στα 16 του και σύντομα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα

Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα. Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια. Πιστεύει ότι οι συνθήκες ζωής στη «Φάρμα» δε θα τον δυσκολέψουν, ούτε η συγκατοίκηση με πολύ κόσμο, αρκεί το βράδυ να μην του διαταράσσουν τον ύπνο.

Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις. Ο Τάσος μπήκε στη «Φάρμα» με διάθεση να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την προσωπικότητά του, να ταράξει τα νερά και φυσικά να κερδίσει.