Γιώργος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

«Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος και έκανε την ανακοίνωση πριν από μερικές ημέρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η σύντροφος του Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την οποία έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο προσωπικό του προφίλ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες πολύ τρυφερές μαζί με την αγαπημένη του, ενώ χθες 25/4 έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Γιώργος Παπαδόπουλος μπαμπάς

Γιώργος Παπαδόπουλος σύντροφος έγκυος

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου για το δεύτερο παιδάκι του

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδου.

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».