Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

«Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα προχώρησε πριν μερικά λεπτά η Ειρήνη Κολιδά, η οποία εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα της.

Η όμορφη γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η Μαρία Μιχαλοπούλου την κάλεσε σε μονομαχία και τελικά ήταν αυτή που ηττήθηκε, ωστόσο η Ειρήνη θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, δύο μέρες μετά, η ίδια εμφανίστηκε ξανά στο Instagram και προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Η ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...... Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση...

Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο...από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση... η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία... απλά και απέριττα!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!! #farmagreece #ant1 #hfarma #farmagreece #positivevibes #justsmile #natureaddict» έγραψε στην λεζάντα.

Εκτός από την Ειρήνη Κολιδά, οικειοθελώς αποχώρησε και ο Τάσος Ξιαρχό

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη Φάρμα, ήρθε μια οικειοθελής αποχώρηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Φάρμα και το ανακοίνωσε ξαφνικά στους συμπαίκτες του. Τα έχασαν όλοι με αυτή του την απόφαση και δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν.

Ο Τάσος ανέφερε πως είναι ένα σύνολο πραγμάτων που τον οδήγησαν στην αποχώρηση, όμως μπροστά στην κάμερα είπε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά κάποια πράγματα είναι για λίγο και πως αν καθόταν κι άλλο θα τον μαθαίναμε περισσότερο και θα μαθαίναμε τα μυστικά του, πράγμα το οποίο δεν το θέλει!