Πρωινό: Τα πήρε η Σκορδά με τον Λιάγκα - «Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα!»

«Άντε τώρα, δηλαδή κάθομαι, κάθομαι…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό: Τα πήρε η Σκορδά με τον Λιάγκα - «Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα!»

Ένταση επικράτησε στην σημερινή 26/3 εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να φτάνει στο αμήν μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι πολύ συχνά πετάει σπόντες και καρφιά για την μεταξύ τους σχέση και το κοινό τους παρελθόν, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη αμηχανία.

τα έβαλε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής ζήτησε να μην χρησιμοποιούν συνέχεια στην εκπομπή τη λέξη «αποκλειστικά», κάτι που εκνεύρισε την Φαίη.

Η ίδια του έβαλε τις φωνές, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Να σου πω κάτι. Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα. Άντε τώρα, δηλαδή κάθομαι, κάθομαι…» πετώντας το στύλο της στο τραπέζι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν της απάντησε και έβαλε τέλος στην συζήτηση αυτή.

Γιώργος Λιάγκας: Κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά και τον πήρε χαμπάρι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού, όταν ο Γιώργος Λιάγκας κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και η παρουσιάστρια κοιτούσε τις ειδοποιήσεις της.

Η κάμερα της εκπομπής "τσάκωσε" τον παρουσιαστεί να χαμηλώνει το βλέμμα του προς το κινητό της πρώην συζύγου, με την ίδια να τον παίρνει χαμπάρι και να τον "αδειάζει" στον αέρα.

«Κοιτάς κρυφά το κινητό μου;» του είπε. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας, αμήχανος απάντησε: «Ρε Φαίη δε το κοίταξα όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα το κοιτάξω τώρα; Έλεος! Πέντε χρόνια παντρεμένοι ήμασταν και δεν το κοίταξα, θα το κάνω τώρα;».