Γενέθλια για την κόρη του Πέτρου Ίμβριου

Η πρωτότυπη τούρτα και οι τρυφερές ευχές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την κόρη του Πέτρου Ίμβριου

Τα γενέθλια της γιορτάζει η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Ίμβριου, η οποία κλείνει τα 13, με τον ίδιο να της εύχεται με τα πιο τρυφερά λόγια.

Ο Πέτρος Ίμβριος απέκτησε πρόσφατα ένα αγοράκι από την σύντροφο του, Σεράν Λελούδα, αλλά έχει ακόμα δυο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του με την Έλενα Ζαφειροπούλου.

Ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κόρη του για τα γενέθλιά της και για αυτόν τον λόγο δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί της.

Στην λεζάντα έγραψε: “Κόρη μου γλυκιά με το αστείρευτο χιούμορ σου και με την τρέλα (που ευτυχώς σου πέρασα στο DNA σου για να αντιμετωπίζεις τα πάντα με ευκολία στη ζωή σου…) να είσαι πάντα υγιής χαρούμενη ευτυχισμένη και τυχερή στη ζωή σου!!!

Θα μπορούσα να γράφω ώρες γι’ αυτά που αγαπώ σε σένα αλλά θα κρατηθώ και θα γράψω μόνο αυτό…
Σ΄ αγαπώ πάρα πάρα πολύ! Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο και ασύγκριτο στη ζωή μου! Ευτυχισμένα 13α γενέθλια καρδιά μου!!!”.

Γενέθλια για την κόρη του Πέτρου Ίμβριου

Καινούργιου για Ίμβριο: «Καλέ, μικρή είναι η γυναίκα σου! Μια χαρά, έχετε 20 χρόνια διαφορά!»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος ο οποίος μίλησε για το Survivor 4 κάνοντας το δικό του σχόλιο για την σχέση Μαριαλένας - Λιβάνη - Σάκη. Ωστόσο, επική στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια έκανε ένα σχόλιο για την σύντροφο του η οποία είναι μικρότερη του ηλικιακά.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το νέο του τραγούδι. Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι στο video clip πρωταγωνιστεί η σύζυγός του η οποία μάλιστα στο γύρισμα ήταν πριν γεννήσει το παιδάκι τους.

«Είναι μικρή η γυναίκα σου. Πόσα χρόνια διαφορά έχετε;», τον ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια συνεχίζοντας «Καλέ, μικρή είναι η γυναίκα σου, σαν εμένα είναι, 35 δεν είναι; Μια χαρά, έχετε 20 χρόνια διαφορά! Δεν πειράζει, μπράβο Πέτρο μου. Απλά μου φάνηκε μικρή!», με τον Πέτρο Ίμβριο να μένει άφωνος.