Παντελής Τουτουντζής: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο του παιδιά

Είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο του παιδιά

Μια σπάνια φωτογραφία με τα δυο του παιδιά δημοσίευσε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα η αγαπημένος make up artist των Ελλήνων celebrities είχε εξομολογηθεί για τα αγγελούδια του «Είμαι πατέρας, έχω δύο παιδιά. Ονειρεύομαι για τα παιδιά μου. Φεύγω από το σπίτι και έχω ταχυκαρδία.. Και εγώ χρειάζομαι την δουλειά μου. Δεν έχω αυτή τη θυματοποίηση... Θέλω να με θαυμάζουν, να έχουν ένα ωραίο πρότυπο».

Η φωτογραφία του Παντελή Τουτουντζή με τα παιδιά του

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, ο Παντελής Τουτουντζής που πλέον βλέπουμε και στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή Super Makeover στον ΣΚΑΙ, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα δυο του παιδιά που είναι κουκλάκια.

«Και μαθαίνεις ότι, αλήθεια, μπορείς να αντέξεις. Και ότι, αλήθεια, έχεις δύναμη. Και ότι, αλήθεια, αξίζεις. Και μαθαίνεις... μαθαίνεις . Jorge Luis», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Παντελής Τουτουντζής παιδιά

Ενώ, να σημειώσουμε πως η συνεργάτιδα της Δούκισσας, Σοφία Νομικού, αποκάλυψε πως είναι έγκυος. Ακόμη ένα μέλος της εκπομπής της παρουσιάστριας θα αποκτήσει οικογένεια.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο make up artist, Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι makeup artist και γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της ελληνικής showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου της μόδας. Είναι senior make-up artist της εταιρίας καλλυντικών «3ΙΝΑ» και διδάσκει στο ΙΕΚ Ακμή στο make–up master class.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αμφιβολία (2018), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Ηρακλής: οι 12 άθλοι (2016), Post Inferno - Προς Δαμασκόν (2016).