Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο κορωνοϊού - «Μου έτυχε το Moderna»

«Και το AstraZeneca να τύχαινε, θέλω πολύ να πάω να εμβολιαστώ, που θα πήγαινα αύριο το πρωί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο κορωνοϊού - «Μου έτυχε το Moderna»

Το ραντεβού της για να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού έκλεισε η Τατιάνα Στεφανίδου και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της T-live, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα κάνει της Moderna, παρόλο που ήθελε της Pfizer.

To Σάββατο 24/4 άνοιξε η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των ατόμων ηλικίας 50-54 και ανάμεσά τους είναι και ηγ παρουσιάστρια η οποία διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της.

«Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Απλώς κάποιες φορές αν χάσετε ένα ραντεβού ή αν επιλέξετε να αλλάξετε ραντεβού, μπορεί να αλλάξει το εμβόλιο που θα σας κάνουν. Αυτό είναι όλο. Δε μπορούμε να αλλάξουμε το εμβόλιο που μας έχει τύχει να κάνουμε. Εμένα μου έτυχε το Moderna. Εγώ ήθελα Pfizer να κάνω. Και το AstraZeneca να μου τύχαινε, θέλω τόσο πολύ να πάω να εμβολιαστώ, που θα πήγαινα αύριο το πρωί» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου. Ενώ, το εμβόλιο έκανε και ο Γιώργος Πατούλης.

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Πριν από λίγες ημέρες, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση έξω από το σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, πετώντας τρικάκια και βάφοντας τους τοίχους με κόκκινο σπρέι.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ενώ αναφέρονται στους δυο δημοσιογράφους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Νωρίτερα, ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησαν επίθεση και στο Υπουργείο Υγείας εκφράζοντας την υποστήριξή τους στους υγειονομικούς και προειδοποιώντας ότι «η οργάνωση και η μαζικότητα στο δρόμο είναι η μόνη και υπολογίσιμη απάντηση από τον εχθρό».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, μία τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή αποτέλεσε την αφορμή για να δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια.