Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα - Κολιδά: «Πιστεύω Κωνσταντίνος και Κυριακή θα είναι ζευγάρι έξω»

«Σίγουρα είναι ερωτευμένοι»

Φάρμα - Κολιδά: «Πιστεύω Κωνσταντίνος και Κυριακή θα είναι ζευγάρι έξω»
News 27.04.2021 13:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για την αποχώρηση της από την Φάρμα και όχι μόνο, αφού σχολίασε την σχέση μεταξύ της Κυριακής και του Ντούπη.

«Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι. Σίγουρα είναι ο Κωνσταντίνος ερωτευμένος, η Κυριακή έχει πιστεύω αισθήματα, αλλά επειδή είναι γυναίκα και αντιλαμβάνεται τη θέση στο παιχνίδι, σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη, ίσως κρατιέται παραπάνω», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια.

«Τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Πιστεύω ότι θα τα φτιάξουν μετά» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολλιδά που χαρακτήρισε τους πρώην συμπαίκτες της “αντίθετους πόλους».

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα προχώρησε πριν μερικά λεπτά η Ειρήνη Κολιδά, η οποία εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα της.

Η όμορφη γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η Μαρία Μιχαλοπούλου την κάλεσε σε μονομαχία και τελικά ήταν αυτή που ηττήθηκε, ωστόσο η Ειρήνη θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, δύο μέρες μετά, η ίδια εμφανίστηκε ξανά στο Instagram και προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...... Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση...

Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο...από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση... η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία... απλά και απέριττα!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!! #farmagreece #ant1 #hfarma #farmagreece #positivevibes #justsmile #natureaddict» έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

οφία Παυλίδου: «Θα ξανά έμπαινα στην Φάρμα γιατί τα αγαπάω τα παιδιά»

Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου

Share