Έφη Ρασσιά: «'Εβαλε “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

Η αναφορά της στην προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφη Ρασσιά: «'Εβαλε “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

Το πρωί της Τρίτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα του Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς -αυτή είναι η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου- μίλησε φυσικά για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, αλλά και για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις σχέσεις της.

Οι δηλώσεις της 'Εφης Ρασσιά

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε.

Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι».

Έφη Ρασσιά για την προσωπική της ζωή

«Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει συγκίνηση και λυπητερή απόχρωση»

Το πρωί της Τετάρτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά.

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά».

Η Έφη Ρασσιά αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία».

«Το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα», κατέληξε η ηθοποιός.