Έλλη Κοκκίνου: Έκλεισε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Έφτασε η ώρα μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλλη Κοκκίνου: Έκλεισε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκλεισε η Έλλη Κοκκίνου, καθώς βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και έχει φυσικά προτεραιότητα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια όπως είχε αποκαλύψει έχει άσθμα από 3 ετών και ταλαιπωρείται αρκετά, οπότε τώρα είναι πιο ενθουσιασμένη και ανακουφισμένη από ποτέ.

Η ίδια θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagra, ανεβάζοντας ένα story που έγραψε: «Έφτασε η ώρα μου»!

Έλλη Κοκκίνου έκλεισε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά τον κορωνοϊό

«Είχα πάρει 22 κιλά, δεχόμουν άσχημη κριτική και είχα πάθει κατάθλιψη»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο Mega Star για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου έχασε τον πατέρα της και πήρε αρκετά κιλά.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.