Τζένη Μπότση: Το δημόσιο ευχαριστώ της για την στήριξη που δέχτηκε μετά την καταγγελία της

Η συγκινητική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένη Μπότση: Το δημόσιο ευχαριστώ της για την στήριξη που δέχτηκε μετά την καταγγελία της

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο η Τζένη Μπότση, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε, μετά την καταγγελία της σε γνωστό ηθοποιό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν αρκετά χρόνια, δίνοντας θάρρος σε πολλές γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Με αφορμή όλη την στήριξη και όλα τα μηνύματα που έχει λάβει για την κίνηση της αυτή, η Τζένη Μπότση προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

“Όταν ο καιρός φτιάχνει πετάω από χαρά! Ο ήλιος μου δίνει δύναμη , σα να με λούζει με αισιοδοξία! Έχω και έναν ακόμα λογο να χαμογελώ: όλους εσάς που με στηρίζετε όλον αυτόν τον καιρο!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! #metoo #metoogreece”.

Τζένη Μπότση ανάρτηση

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με έσπρωξε να μιλήσω και για τη σεξουαλική παρενόχληση»

Η Τζένη Μπότση μίλησε στο Tik Talk με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Αναφέρθηκε μάλιστα, στο πόσο της συμπαραστάθηκε όταν κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ο Φώτης ήταν πάντα για μένα ένα χέρι που με σπρώχνει και έτσι με έσπρωξε να μιλήσω και για τη σεξουαλική παρενόχληση. Του το χρωστάω πραγματικά γιατί με έκανε να νιώσω πιο ελεύθερη.

Όταν ξεκίνησε όλο αυτό με τη Σοφία Μπεκατώρου, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Μου επιτρέπεις να ποστάρω κάτι; Δεν θέλω να στενοχωρηθείς ή να αγχωθείς”. Και στη συνέχεια μου είπε ότι είχε κάποια μηνύματα που κατάλαβαν ότι αναφερόταν σε εμένα και του έλεγαν πως δεν είμαι έτοιμη.

Και του λέω “εσύ πιστεύεις ότι είμαι έτοιμη;” και μου λέει “δεν ξέρω, εσύ θα το αποφασίσεις”. Και τότε του λέω “ναι είμαι έτοιμη, θα το κάνω”. Ήταν δίπλα μου, στη δικηγόρο μας, ήταν δίπλα μου όταν πήγα και μίλησα. Βγήκε και μίλησε για εμάς, σαν να είχε συμβεί και σε εκείνον. Όταν μιλάς για έναν άνθρωπο δικό σου, μιλάς με πιο έντονα συναισθήματα.

Μιλάω για τον εαυτό μου. Εκείνος μίλησε για εμένα και γι’ άλλη μια φορά τον έβλεπα στην τηλεόραση κι έκλαιγα… Και έλεγα πόσο τυχερή είμαι που τον έχω, που είναι φίλος μου», εξομολογήθηκε.