Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και το Instagram λιώνει

Η πιο τρυφερή λεζάντα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και το Instagram λιώνει

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αφού παρέμεινε σε καραντίνα η παρουσιάστρια έχει αναρρώσει πλήρως και πλέον έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ενημερώνει συχνά τους followers της, με στιγμιότυπα από την ζωή της.

Αυτή τη φορά η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε αγκαλιά με την κορούλα της, η οποία της έδωσε ένα μεγάλο φιλί!

«Δεν μπορώ, λιώνω!»,έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram

Ελεονώρα Μελέτη αγκαλιά με την κόρη της

«Μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό έβαλα τα κλάματα»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σήμερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε ότι το τεστ της ήταν θετικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει τεστ επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

«Αιφνιδιάστηκα γιατί όντως πρόσεχα πάρα πολύ και είχα και πολύ περιορισμένες επαφές. Το θέμα είναι ότι επειδή εγώ ήρθα για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, σε εξωτερικό χώρο, σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο δύο ημερών πριν, με πήρε το κρούσμα και μου είπε ότι βγήκε θετική. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… σιγά μην έχω κολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν έδωσα σημασία, είπα ότι θα κάνω το τεστ και θα βγει αρνητικό. Μιλάω με τους γιατρούς και μάλλον δεν έχω κολλήσει από το κρούσμα αυτό, τον έχω κολλήσει από κάπου αλλού λογικά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, κάνανε τεστ όλοι στο σπίτι και είναι αρνητικοί. Δεν έχω ούτε δέκατα, ούτε πονάει το σώμα μου. Μόλις έμαθα ότι έχω κορονοϊό έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.