Γιώργος Χειμωνέτος: Αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για μια πασαρέλα

«Μετά τα 30 έκανα κάποιες επενδύσεις, άλλες βγήκαν και άλλες όχι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Χειμωνέτος: Αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για μια πασαρέλα

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για μια πασαρέλα.

Ο ηθοποιός και αθλητής που φημολογούνταν ότι θα πάει στην Φάρμα αλλά τελικά δεν τα βρήκαν στις συμφωνίες, μίλησε για το πως είναι ο χώρος του μόντελινγκ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χειμωνέτου

«Υπήρχε φλερτ στο χώρο του μόντελινγκ. Υπήρχε και παραμύθι, άμα… έτσι κι αλλιώς θα σε βάλω στο χώρο… Οι καριέρες χτίζονται με όχι. Την εποχή που ήμουν μοντέλο, στα 90s, οι άντρες ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ μας.

Έχω πάρει για μια πασαρέλα 800 χιλιάδες δραχμές, 1 εκατομμύριο… Μετά τα 30 έκανα κάποιες επενδύσεις, άλλες βγήκαν και άλλες όχι. Τη γυναίκα μου τη διάλεξα ενστικτωδώς. Από την εργένικη ζωή με μετέφερε στην οικογένεια και στα παιδιά. Η γυναίκα μου θα ήθελε και 3ο και 4ο παιδί, αλλά κάποιες φορές οι καταστάσεις δεν είναι πάντα εύκολες».

Γιώργος Χειμωνέτος ποσό που έχει πάρει

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χειμωνέτο

Πρόκειται για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της Ποδηλασίας. Ο ίδιος πλέον είναι αξιωματικός στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Όσον αφορά τη σύζυγό του, Εύα Μουρτζάκη, εκείνη αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δημόσιες εμφανίσεις της γυναίκας του Έλληνα Ολυμπιαονίκη μπορούν να χαρακτηριστούν ως σπάνιες.

Από εκεί και πέρα, η Εύα Μουρτζάκη και ο Γιώργος Χειμωνέτος έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Το ένα τους παιδί είναι αγόρι και ονομάζεται Κωνσταντίνος. Όσον αφορά το δεύτερο παιδί τους, εκείνο είναι κορίτσι και ονομάζεται Αρμονία.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος και η σύζυγός του, επανήλθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Αυτό έγινε μετά την είδηση που έγινε γνωστή ότι η κόρη τους, η οποία είναι πέντε ετών και ονομάζεται Αρμονία παίζει σε γνωστή σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για την τηλεοπτική «Μυρτώ Οικονόμου» σε παιδική ηλικία στην καθημερινή σειρά «Ήλιος» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.