Σοφία Μανωλάκου: «Είχα συνεργαστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν ξέρω αν θα έκανα...»

Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση της με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Μανωλάκου: «Είχα συνεργαστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν ξέρω αν θα έκανα...»

Το πρωί της Τετάρτης, η Σοφία Μανωλάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η όμορφη ηθοποιός, που είχε εξομολογηθεί την λεκτική βία που είχε δεχτεί από γυναίκα, μίλησε για το πρωτότυπο φλερτ που έχει δεχτεί, για την 12χρονη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα αλλά και για την συνεργασία που είχε πριν από χρόνια με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Καλημερούδια».

 Σοφία Μανωλάκου για Ντορέττα Παπαδημητρίου

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μανωλάκου

«Ακόμη δεν έχουμε ενημέρωση για να πάμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει.

Είχα συνεργαστεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ήμασταν μια πολύ ωραία παρέα στα “Καλημερούδια”. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με άλλη παρέα.

Μετά το διαζύγιο των γονιών μου ακολούθησα τον πατέρα μου στη Σπάρτη. Δεν γινόταν να κάνω αλλιώς λόγω συνθηκών.

Αναφορικά με το πιο πρωτότυπο φλερτ που έχει δεχτεί είπε: «Ήμουν στην Κηφισίας και έστριψα για να μπω στην Αττική Οδό. Είχα δίπλα μου έναν που κόρναρε με το αυτοκίνητο και έλεγε “Σε βλέπω, σε βλέπω”. Μπαίνοντας στην Αττική Οδό με προσπέρασε και μπήκε μπροστά μου και μου πλήρωσε τα διόδια».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα: «Για εμένα είναι καλό (σ.σ. που είμαστε και οι δυο ηθοποιοί) γιατί μπορώ να τον συμβουλευτώ και έχουμε πλέον έναν κοινό κώδικα. Είμαστε 12 χρόνια μαζί και ζούμε σαν παντρεμένοι. Ένα παιδί ίσως άλλαζε τη ζωή μας».

Λίγα λόγια για την Σοφία Μανωλάκου

Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα ενώ πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Λακωνία μετά το διαζύγιο των γονιών της. Επέστρεψε στην Αθήνα σε ηλικία 17 ετών, όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της για τα επόμενα τρία χρόνια στη συγκεκριμένη σχολή ενώ παράλληλα έκανε κάποια σεμινάρια υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών. Το 2009, ξεκίνησε και επίσημα τις σπουδές της ως ηθοποιός στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Πέτρα απ' όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Παράλληλα με τις σπουδές της ως ηθοποιός έκανε τις πρώτες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Αρχικά έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη το 2007 με ένα μικρό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 «Έρωτας». Ακολούθησε μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά «Λόλα» το 2008. Από το 2008 μέχρι το 2010 συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι του Mega Channel «Η εκδίκηση της ξανθιάς», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, όπου υπήρξε αρκετές φορές νικήτρια του επεισοδίου. Το 2009 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στην κωμική σειρά «Λίτσα.com»