Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να...»

«Είχα καθυστέρηση και πήγα πήρα τεστ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να...»

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και στην Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social media.

Το πανέμορφο μοντέλο, αφού σχολίασε πρώτα την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, αναφέρθηκε στο μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν απούσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

«Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου και τα social media με αποσπούσαν. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία των ανθρώπων οργίαζε το διάστημα που απουσίαζα από τα social. Από εγκυμοσύνη, γάμο, από Survivor, από τα πάντα.

Από το άγχος που με έπιασε είχα καθυστέρηση και πήγα πήρα τεστ. Δεν μιλούσα με τη μητέρα μου και με τον αδερφό μου. Για 15 ημέρες με ψάχνανε και εκείνοι. Αφού ο αδερφός μου είπε ότι θα με βάλει στο Missing.

Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά… όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι.».

Δήμητρα Αλεξανδράκη ο λόγος που απείχε από τα social media

«Η κοπέλα ήταν μέσα στα αίματα, την χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο T-Live και αναφέρθηκε και στο περιστατικό ενός άγριου ξυλοδαρμού που είχε γίνει παλαιότερα μάρτυρας.

Η μελαχρινή καλλονή έσωσε μια γυναίκα, η οποία δεχόταν βαριά κακοποίηση από έναν άντρα, στο διπλανό δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Η Δήμητρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άκουγα τώρα πάλι το βίντεο και με έπιασε αυτό το τρέμουλο. Ήταν σοκαριστικό. Τη χτύπαγε πάνω από μία ώρα. Το ξενοδοχείο αυτό είναι σε μία περιοχή με πρώτες ύλες, όπως γι’ αυτόν τον λόγο κι εγώ είχα πάει για την καινούρια μου δουλειά. Η κοπέλα μετά είπε, πάνω από μία ώρα, τη χτύπαγε.

Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να ακούσει; Απλά όλοι ακούνε και προσπερνάνε… Η κοπέλα ήταν μέσα στα αίματα, θα κατέληγε. Τη χτύπαγε στο κεφάλι με ό,τι έβρισκε.

Με όλο αυτό το σκηνικό είχα τρελαθεί, μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είναι μία αβοήθητη κοπέλα και κάποιος άλλος επειδή έχει περισσότερη δύναμη την κακοποιεί.

Κατέβηκα από τις σκάλες που ήμουν στον τρίτο όροφο, ήταν η μάνατζερ του ξενοδοχείου και της είπα ότι πρέπει να ανέβουμε πάνω να ανοίξουμε την πόρτα γιατί κάποιος χτυπάει μία κοπέλα. Ανεβήκαμε με δύο άντρες πάνω, ο ένας άνοιξε με το πασπαρτού. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν την κοπέλα στο πάτωμα, να είναι στο πρόσωπό της πασαλειμμένη από τα αίματα, σου λέω ήταν φρικιαστική εικόνα. Τη σκέφτομαι και πραγματικά τρέμω».

Δήμητρα Αλεξανδράκη για περιστατικό ξυλοδαρμού