Συγκλονίζει η νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις - «Μου είπε “κοίτα, βρομάει, έρχεται το τζατζίκι”»

Η αποκάλυψη για το bullying που δέχτηκε όταν έμενε στην Γερμανία επειδή είναι από την Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις - «Μου είπε “κοίτα, βρομάει, έρχεται το τζατζίκι”»

Η νικήτρια του My style rocks - το οποίο επιστρέφει - Αρετή Λίς, μίλησε στην ΟΝ time για το ρατσισμό που δέχτηκε στη Γερμανία, επειδή ήταν από την Ελλάδα.

«Είμαι Ελληνίδα και φοιτούσα σε γερμανικό μουσικό γυμνάσιο, όπου εκεί ήταν μόνο Γερμανοί. Ήμουν σαν τη μύγα μέσ’ στο γάλα. Δεν μπορούσαν με τίποτα να δεχτούν μια “ξένη” στο σχολείο τους, που ήταν και αριστούχος. Λέγοντάς μου “κοίτα, βρομάει, έρχεται το τζατζίκι”, μου κάνανε ναζιστικά σήματα πάνω στο θρανίο.

Στο εστιατόριο που δούλευα των γονιών μου θυμάμαι ότι είπα σε μια πελάτισσα στα γερμανικά “Καλά Χριστούγεννα” και μάλιστα της είπα “Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε ως οικογένεια τα Χριστούγεννα λόγω δουλειάς” και γυρίζει υποτιμητικά και μου απαντά “εσείς έχετε Χριστούγεννα; Εσείς είστε μωαμεθανοί”. Δεν απάντησα τίποτα.

My Style Rocks Αρετή Λις

Επίσης θυμάμαι ότι μου άρεσε ένα αγόρι πάρα πολύ και με απέκλεισε για το λόγο ότι είμαι Ελληνίδα και δεν ήμουν Γερμανίδα. Δεχόμουν επιθέσεις στα τρένα ότι είμαι ξένη: “Έξω οι ξένοι”. Μου έχει επιτεθεί παππούς λέγοντάς μου στη στάση των τρένων “δεν έχεις καμία δουλειά στη χώρα, να πας έξω, να φύγεις. Φύγε εκτός Γερμανίας”. Επίσης έχει τύχει να “φάω” πόρτα σε VIP πάρτι στο οποίο συνοδευόμουν από έναν έγχρωμο φίλο μου, ήμασταν ωραία ντυμένοι, αλλά μας έδιωξαν».

Αρετή Λις: Η αλήθεια για την καταγωγή, την ηλικία και την ζωή της

Η Αρετή Λις είναι μια από τις φετινές παίκτριες του My Style Rocks που έχει καταφέρει να απασχολήσει αρκετά με τις κόντρες και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της στο παιχνίδι! Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνη και την ζωή της;

Η Αρετή Λις έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει γερμανική Φιλολογία, άλλα δεν ασχολήθηκε ποτέ, μιας και την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα.

Η Αρετή έχει εργαστεί ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων. Έχει δουλέψει σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise.

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Η Αρετή Λις δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είπε: “Είμαι η Αρετή Λις και είμαι από τη Γερμανία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ανατρεπτικό και πολύ σύγχρονο. Έχω την τάση να συνδυάζω το κλασικό στυλ με πινελιές μοντέρνου”. Συνέχισε λέγοντας: “Σπούδασα Γερμανική φιλολογία άλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο.

Ασχολήθηκα ως digital creator για Γερμανικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου είναι οι φωτογραφήσεις που έχω κάνει με σπορ αυτοκίνητα γερμανικών εταιριών και αυτό γιατί η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου πάθος”. -

έλος είπε: “Σκοπός μου στο My style Rocks είναι η μη αναμενόμενες στιλιστικές επιλογές. Δεν μπορώ το βαρετό και συνηθισμένο λουκ στη ζωή μου. Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το MSR γιατί το στυλ μου είναι αυθεντικό και μπορώ να εμψυχώνω και τις υπόλοιπες γυναίκες στο να το κάνουν αυτό.” Ποια είναι η ηλικία της; Η Αρετή Λις είναι 27 ετών.