Kourtney Kardashian: Με στρινγκ μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της

Η πιο..."καυτή" φωτογραφία τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kourtney Kardashian: Με στρινγκ μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της

Η Kourtney Kardashian φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Travis Barker και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή, με τους followers της.

Αυτή τη φορά η Kourtney ανέβασε ένα πολύ καυτό στιγμιότυπο με ένα στρινγκ μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της να του δίνει ένα φιλί!

«Όπως ο παράδεισος», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η "καυτή ανάρτηση" της Kourtney

Kourtney Kardashian

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε πως είχε κορωνοϊό!

Ο κορωνοιός χτύπησε την πόρτα και στην οικογένεια Καρντάσιαν, παρόλο που όλοι τηρούσαν προσεκτικά τα μέτρα. Συγκεκριμένα, θετική βγήκε η Khloe.

Συγκεκριμένα, είδαμε στο τρείλερ του νέου επεισοδίου “Keeping Up With the Kardashians”, την Κιμ και Κρις Τζένερ να δείχνουν έντονα την ανησυχία τους για την εξάπλωση του κορωνοιού.

Αρχικά, η Κιμ είπε χαρακτηριστικά: "Απλώς περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα για την Khloe, για να δούμε αν το έχει ή όχι" με την Κλόε Καρντάσιαν επιβεβαιώνει λίγα δευτερόλεπτα μετά ότι είναι θετική.

«Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κορονοϊό. Έχω πάει στο δωμάτιό μου. Θα είναι μια χαρά, αλλά για δύο ημέρες ήμουν πολύ άσχημα." εξήγησε.

Η Κλόε αποκάλυψε ότι αρκετά συμπτώματα, όπως εμετός, ναυτίες, πονοκεφάλους και έντονο βήχα. "Το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα.", ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως ο λαιμός της δεν έχει ακόμη αναρρώσει: "Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι είναι αληθινό. Όμως, θα το ξεπεράσουμε όλοι."