Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Πρίγκιπας Νικόλαος

Η ανάρτηση της Τατιάνιας Μπλάτνικ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Πρίγκιπας Νικόλαος

Μετά την Ρούλα Κορομηλά, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και ο Πρίγκιπας Νικόλαος με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ να απαθανατίζει την στιγμή με το κινητό της.

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος λοιπόν, πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την πρώτη δόση. Η γυναίκα του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην ανάρτησή της, η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να αγκαλιάσουμε όλους τους αγαπημένους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται στην πρώτη γραμμή πρωί και βράδυ για να έχουμε όλοι ένα πιο υγιές μέλλον».

εμβόλιο κορωνοϊού Πρίγκιπας Νικόλαος

Λίγα λόγια για τον Πρίγκιπα Νικόλαο

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2009 αρραβωνιάστηκε την Τατιάνα Μπλάτνικ και στις 25 Αυγούστου του 2010 την νυμφεύτηκε.

Από το φθινόπωρο του 2013 ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους σε συνέντευξή του δήλωσε: ″Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα σαν Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας. Δεν υπάρχει καμία χώρα σαν την Ελλάδα″.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Knightsbridge Schools International, που συστάθηκε το 2008 με σκοπό να αναπτύξει και να θέσει σε λειτουργία ένα δίκτυο διεθνών σχολείων ανά τον κόσμο. Είναι μέλος του προεδρείου του Ιδρύματος Άννα-Μαρία, που δημιουργήθηκε για τη βοήθεια θυμάτων από φυσικές καταστροφές, όπως σεισμοί και πλημμύρες στην Ελλάδα. Επίσης είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας +πλεύση (σύμπλευση), η οποία είναι αμιγώς εθελοντικού χαρακτήρα και έχει ως στόχο την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νησιών.

Έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια, την Αλεξία και τον Παύλο και δύο μικρότερα, τη Θεοδώρα και τον Φίλιππο. Είναι ομώνυμος με τον θείο του πάππου του Παύλου, τον Νικόλαο πρίγκιπα της Ελλάδας.