Αποκλειστικές φωτογραφίες: Βόλτα με τον γιο τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

Πρώτο Πάσχα μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Βόλτα με τον γιο τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

Δεν περιγράφεται με λέξεις η ευτυχία της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, τους οποίους συναντήσαμε με τον 4 μηνών γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο και την σκυλίτσα τους, Λάκι, στην περιοχή του Ζαππείου την περασμένη Κυριακή.

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα που δήλωναν γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη για τον ερχομό του γιου τους, ανακοινώνοντας δημόσια πως η οικογένειά τους μεγαλώνει, και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το νεότερο μέλος της. Αν και ο καιρός δεν τους έκανε το χατίρι την περασμένη Κυριακή, αφού επικρατούσε συννεφιά, εκείνοι βγήκαν βόλτα με το καροτσάκι και το αντράκι τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις. Λάτρεις της άσκησης και οι δύο, συχνά θα τους δούμε μαζί σε “μετακίνηση 6”, να κάνουν γυμναστική στη φύση και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Χαρακτηριστικό είναι πως την περασμένη Κυριακή ήταν και οι δύο αρκετά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί κάτω από τις μάσκες τους, βγαίνοντας από το πάρκο του Ζαππείου, για να επιστρέψουν σπίτι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσουν το Πάσχα μαζί με τον γιο τους, επομένως έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το φετινό τραπέζι, από το οποίο σίγουρα δεν θα λείπει η οικογενειακή θαλπωρή.

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό με την οικογένεια του Βασίλη Κικίλια

Μπαλατσινού  Κικίλιας

Χαμογελά μετά από έναν δύσκολο χρόνο

Το 2020 και οι πρώτοι μήνες του 2021 ήταν σίγουρα από τους πιο δύσκολους για τον Βασίλη Κικίλια, αφού ως υπουργός Υγείας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με δεδομένο, όμως, τον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο προχωρούν οι εμβολιασμοί, πλέον μπορεί να νιώθει πιο ανακουφισμένος, έτοιμος να γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 15 Μαΐου - θα γίνει 47 ετών.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί