MasterChef 5: Ποιος παίκτης φέρεται να αποχωρεί την Τετάρτη 5/5;

ΣΟΚ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: Ποιος παίκτης φέρεται να αποχωρεί την Τετάρτη 5/5;

Ακόμα ένα poll ανέβηκε το πρωί της Πέμπτης στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο Instagram, σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το Masterchef 5.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης τρεις δυνατοί παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν από αυτούς να αποχαιρετά σε λίγες μέρες οριστικά το παιχνίδι.

Ανούς, Ιωάννης και Τζιοβάννι θα δώσουν την μεγαλύτερη μέρα για να διεκδικήσουν την θέση τους μέσα στο παιχνίδι! Ωστόσο, εσείς ψηφίσατε από τους τρεις να αποχωρήσει ο Ιωάννης Αυλωνίτης!

Για να δούμε, θα βγει η επιθυμία σας άραγε πραγματικότητα...

 Insta Poll masterchef 5

 Insta Poll Masterchef Ιωάννης Αυλωνίτης

Τι θα δούμε την Τετάρτη, 5 Μαΐου, στο MasterChef 5

Το MasterChef έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, στην τελική ευθεία θα έλεγε κανείς, και δεν φαίνεται πως υπάρχει περιθώριο για λάθη.

Οι κριτές θα είναι πολύ αυστηροί και θα κερδίσει ο καλύτερος! Το επόμενο επεισόδιο του MasterChef θα προβληθεί την Τετάρτη 5/5 κι αυτό γιατί το project πάει... διακοπές λόγω Πάσχα! Θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα σούπερ συγκλονιστικό επεισόδιο που ενδέχεται να χτυπήσει υψηλότερα νούμερα από αυτά που ήδη κάνει... Πόσο πια;

Άσχημα περιστατικά όπως καμένο και ωμό φαγητό θα... υπάρξουν πάντως! Το trailer δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε!