Συγκλονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - «Οι φωτιές μας είχαν φτάσει! Φώναξα να ανοίξουν την πόρτα»

Η εξομολόγηση για τα όσα βίωσε στην φωτιά στο Μάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - «Οι φωτιές μας είχαν φτάσει! Φώναξα να ανοίξουν την πόρτα»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μίλησε και για τη μάχη που έδωσε το 2018 με τις φλόγες στο Μάτι, στην προσπάθεια της να σώσει την γιαγιά της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Σιωπηλός Δρόμος που σημειώνει επιτυχία, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για την φωτιά στο Μάτι

Εσείς έχετε βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου σας εξέπληξε ο ίδιος σας ο εαυτός;

Ναι. Ξαφνιάστηκα με τον εαυτό μου με τις φωτιές στο Μάτι το 2018. Σε μια τέτοια κατάσταση, μπαίνεις στη μάχη και προσπαθείς να σώσεις οτιδήποτε σώζεται, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φωτιά Μάτι

Θα μας μιλήσετε γι αυτή την εμπειρία;

Βρέθηκα στα σύνορα ανάμεσα σε Μάτι και Ζούμπερι. Αρχικά ήμουν στο πατρικό μου σπίτι, στο Νέο Βουτζά. Περάσαμε μέσα από το Μάτι για να πάμε στο Ζούμπερι, στον Άγιο Ανδρέα, όπου ήταν η γιαγιά μου. Οι φωτιές μάς είχαν φτάσει σχεδόν και θυμάμαι ότι το πήρα πάνω μου. Φώναξα να ανοίξουν την πόρτα, πήρα ένα λάστιχο και έβρεξα το κτίριο γύρω γύρω. Δεν έχεις χρόνο για πολλή σκέψη σε τέτοιες καταστάσεις, απλώς δρας.

Λίγα λόγια για την καριέρα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών. Για συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη.

Ως ηθοποιός, έχει μιλήσει για τους πενιχρούς μισθούς στο θέατρο αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια στην προσπάθεια της να αντεπεξέλθει ως ηθοποιός.