Σία Κοσιώνη: Έβαψε πασχαλινά αυγά για την οικογένειά της

Φοβερή η πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Έβαψε πασχαλινά αυγά για την οικογένειά της

Η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα δελτία και τη θέση της στον ΣΚΑΪ και αποφάσισε να βάψει πασχαλινά αυγά για εκείνη και την οικογένειά της για να γιορτάσουν τις άγιες αυτές ημέρες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, όπως και η Φαίη Σκορδά, είναι μία σύγχρονη μαμά αλλά την ίδια στιγμή επιλέγει να μην χάνει τις παραδόσεις.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο τα αυγά που έβαψε καθώς και την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού της.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τα πασχαλινά αυγά

«Κόκκινα αυγά έτοιμα! Και λίγα σοκολατένια γύρω γύρω, και λίγα γλειφιτζούρια ανάμεσα κατόπιν ισχυρής απαίτησης και ένας λαγός δίπλα να τα προσέχει», έγραψε στη λεχάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Πάσχα στα Χανιά για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη; Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και για τους δύο, αφού είδαν τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται - ο καθένας από το πόστο του. Όμως μόλις κλείνουν οι κάμερες, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη αφιερώνονται στο παιδί που τους ενώνει, τον 3 ετών Δήμο. Εκείνος με τη σειρά του γεμίζει με χαρά τις προσωπικές τους στιγμές, μακριά από το πολιτικό γραφείο του Δημάρχου και τα δημοσιογραφικά γραφεία του ΣΚΑΪ αντίστοιχα, με την αστείρευτη ενέργειά του και τη διάθεση να γνωρίσει τον κόσμο.

Συχνά θα τους δούμε αγκαλιασμένους, όπως και την περασμένη Κυριακή, να διασχίζουν το κέντρο της Αθήνας, ενίοτε να κάνουν κάποια δραστηριότητα, όπως πατίνι και ποδήλατο, που μαθαίνει ο μικρός Δήμος, και άλλοτε στα χέρια του Κώστα Μπακογιάννη, που έχει δείξει πόσο αφιερωμένος είναι στα παιδιά του, Δανάη, Παύλο και Ολυμπία. Έχοντας για σύμμαχο τον ήλιο της περασμένης Κυριακής, η anchorwoman του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος περπάτησαν στην αγαπημένη τους γειτονιά, στο Ζάππειο και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παίρνοντας μερικές πολύτιμες ανάσες, ώστε να προετοιμαστούν και να επιστρέψουν ξανά στο πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

οικογένεια Μπακογιάννη περιοδικό You

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα

Ντυμένοι casual και οι τρεις απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο του ανοιξιάτικου μεσημεριού. Ο μικρός, πάνω στους ώμους του μπαμπά του, απολάμβανε τον κόσμο αφ’ υψηλού και το ευχαριστιόταν με το παραπάνω. Οι υποχρεώσεις του Δημάρχου δεν του αφήνουν αρκετό χρόνο να χαρεί τις οικογενειακές στιγμές με τον Δήμο του αλλά και με τα άλλα τρία παιδιά του όπως εκείνος θα επιθυμούσε. Αντίθετα η Σία Κοσιώνη τα Σαββατοκύριακα που είναι εκτός ΣΚΑΪ συνδυάζει τη δική της άθληση και το περπάτημα με τις δραστηριότητες του μικρού, που συνήθως είναι πατίνι ή ποδήλατο. Η ίδια πρόσφατα σε μια συνέντευξή της εξομολογήθηκε για το πως αντιλαμβάνεται την πανδημία μαζί με το παιδί της στον περίπατό τους. «Όταν βγάζω για ποδήλατο τον γιο μου, περπατάω και σκέφτομαι ότι μια μέρα όλα θα έχουν τελειώσει και θα του μιλώ για την άγρια περίοδο που, μέσα στην ατυχία του να τη ζήσει, ήταν αρκετά τυχερός ώστε να μην τη θυμάται».

Οικογενειακό Πάσχα στα Χάνια

Πέρυσι μπορεί να έμειναν στην Αθήνα για Πάσχα λόγω των συνθηκών, όμως φέτος φαίνεται πως θα είναι διαφορετική η κατάσταση. Ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως περιμένει τη στιγμή που θα κατέβει στην Κρήτη, ενώ δεν αποκλείεται να την ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι, με δεδομένο το επερχόμενο «άνοιγμα» και τη χαλάρωση των μέτρων. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχαν βρεθεί ξανά για διακοπές στα Χανιά με τη Σία Κοσιώνη, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως πεθερά και νύφη έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Το look της Σίας Κοσιώνη

Η Σία με καμπαρντίνα (παρόμοια θα βρεις στη Lola, €99,50, με την έκπτωση) και τζιν παντελόνι (παρόμοιο θα βρεις στα Wrangler με €89,95).