Πέθανε ο El Risitas, ο Ισπανός κωμικός που με το γέλιο του είχε γίνει viral

Δεν γίνεται να μην έχεις δει το βίντεο του που προκαλεί χαμό στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο El Risitas, ο Ισπανός κωμικός που με το γέλιο του είχε γίνει viral

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Ισπανός κωμικός, El Risitas ο οποίος είχε γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για το χαρακτηριστικό του γέλιο, όταν ένα βίντεο του έγινε viral σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο Juan Joya Borja - όπως είναι το αληθινό του όνομα, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και έναν χρόνο, τα οποία και δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Τον περασμένο Μάρτιο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο γιατί συγκεντρώθηκαν χρήματα για να αγοράσει ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο αφού υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα του πόδi. Θλίψη προκαλεί και η είδηση πως πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Τόμας Φριτς.

El Risitas πέθανε

Η ιστορία πίσω από το video που έκανε τον El Risita viral

Μπορεί το video με το γέλιο του να έγινε παγκοσμίως γνωστό τα τελευταία 5-6 χρόνια, όμως η ιστορία του ξεκινάει πίσω στο 2007. Τότε ήταν που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ratones Coloraos» του Jesús Quintero και μεταξύ των όσων είπε ήταν και μία ιστορία από όταν δούλευε στην κουζίνα ενός εστιατορίου...

Σε αυτή λοιπόν περιέγραφε πως άφηνε τα τηγάνια από τις παέγιες στην θάλασσα για να τα ξεπλύνει ο αφρός και γύρισε το πρωί για να πάρει, διακόπτοντας ουκ ολίγες φορές τα όσα έλεγε με το χαρακτηριστικό του γέλιο.

Στο Youtube ανέβηκε στις 25 Ιουνίου του 2007 και «έγραψε» πάνω από ένα εκατομμύριο views πριν γίνει ευρέως γνωστό το 2014. Τότε η Μουσουλμανική Αδελφότητα το χρησιμοποίησε σε μία παρωδία για τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ενώ ένα χρόνο αργότερα χρησιμοποιήθηκε για παρουσίαση του MacBook.

Το συγκεκριμένο video μέσα σε ένα μήνα είχε πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και πλέον είχε γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.