Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κατερίνα Τσάβαλου

Ξεμπέρδεψε με την πρώτη δόση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κατερίνα Τσάβαλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Τσάβαλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως έκανε με τη σειρά της την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε το ραντεβού της από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα για τη δική της ηλικιακή ομάδα και κάπως έτσι προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έκαναν το εμβόλιο.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Τσάβαλου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Ε ναι λοιπόν εμβολιάστηκα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα δύο χρόνια κρίσεις πανικού εξαιτίας εργασιακής βίας»

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων εξήγησε πως επί δύο χρόνια είχε κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή μετά από περιστατικά εργασιακής βίας για τα οποία δεν μπορούσε να μιλήσει.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, παίρνοντας το μέρος του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τις δηλώσεις του πρώτου. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως ο Μπιμπίλας είναι η ψυχή του ΣΕΗ και πως γι΄αυτόν συσπειρώθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί.

«Για τις παρενοχλήσεις και την εργασιακή βία, για τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, όντως τα ξέραμε. Είχα ακούσει την καταγγελία για τον ηθοποιό που ξυλοκοπούνταν στην παράσταση» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «είναι η ώρα να βγουν όλα στο φως. Το θέατρο είναι φως».

Για τον Σπύρο Μπιμπίλα και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο Μπιμπίλας είναι ένας άνθρωπος που είναι το ΣΕΗ, η ψυχή του. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Είναι ο άνθρωπος που βοηθά κόσμο, συναδέρφους. Χάρη σε αυτόν λειτουργεί το σωματείο. Για τον Σπύρο Μπιμπίλα συσπειρωθήκαμε, είμαστε μαζί του.

Δύο φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση γενικά στη ζωή μου. Όμως έχω υποστεί εργασιακή βία. Πήγαινα στη δουλειά, δεν με άφηνε παίξει, μου έλεγε την ώρα της παράστασης «πώπω πως παίζεις έτσι, βαριέμαι». Το θέατρο ήταν γεμάτο. Το είχα πει στους δικούς μου, σκέφτηκα να φύγω αλλά ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός. Ήμουν 2 χρόνια με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή επειδή δεν μπορούσα να το εξωτερικεύσω.

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοια δεν τους ενδιαφέρει να ζητήσουν συγγνώμη αλλά να μην αποκαλυφθούν και να σώσουν ότι μπορούν να δώσουν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.