Σύσσωμο το Διαφάνι βρέθηκε στο γνωστό και αγαπημένο καφενείο του χωριού προκειμένου να τραβήξει ένα ευφάνταστο βίντεο με το οποίο εύχεται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους τους τηλεθεατές της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Η σειρά του ΑΝΤ1 δεν έπαιξε αυτή τη βδομάδα, ωστόσο επιστρέφει την επόμενη με συγκλονιστικά επεισόδια. Παρόλα αυτά, οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο στούντιο και πραγματοποίησαν κάποια γυρίσματα. 

Με την ευκαιρία λοιπόν ευχήθηκαν στο κοινό που τους κρατάει συντροφιά κάθε εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

To βίντεο με τις ευχές των πρωταγωνιστών των Άγριων Μελισσών για το Πάσχα

Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα

Ο κόμπος φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο χτένι για την Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες η οποία βλέπει τον αδερφό της να κάνει τη μία ύπουλη κίνηση μετά την άλλη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Έτσι αποφασίζει να τον εκβιάσει πως θα πει τα πάντα για τον φόνο τον Θέμελη, αν και ο Μελέτης θα το έχει ήδη μάθει.

Οι απειλές της Ανέτ προς τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται.

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει κι εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η Ανέτ ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευρό του έχει ακόμα μια φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπακούει σε όλες τις εντολές του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Από την άλλη, τη στεναχωρεί και η στάση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.