Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο Instagram της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο του Φίλιππου

Δεν έβγαλε μόνο τα μαύρα η βασίλισσα...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο Instagram της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο του Φίλιππου
News 30.04.2021 20:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια έχει φτάσει στο τέλος της, λίγο καιρό μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου. Μάλιστα, έγινε και μία αλλαγή στην επίσημη σελίδα της οικογένειας στο Instagram.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αφήσει στην άκρη το πένθος της και έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της, ενώ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βγάλει και τα μαύρα ρούχα αφού στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα και κόκκινο κραγιόν.

Η αλλαγή που έγινε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Όπως θα δείτε, ο επίσημος λογαριασμός άλλαξε την εικόνα του προφίλ του και πλέον, έχει αποκλειστικά τη βασίλισσα.

Βασίλισσα Ελισάβετ προφίλ Instagram

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ραγίζει» καρδιές το πρώτο της μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε την σιωπή της και προχώρησε ένα πολύ συγκινητική μήνυμα.

Σήμερα, Τετάρτη, η βασίλισσα έχει γενέθλια και κλείνει τα 95 χρόνια ζωής, χωρίς όμως να μπορεί να τα γιορτάσει, λόγω πένθους.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, η ίδια έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και για τα γενέθλια της.

«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή».

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Κάρολος: Τα νέα του καθήκοντα μετά το θάνατο του πατέρα του, Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Share