Πάσχα στην Μύκονο για την Δανάη Παππά και τον σύντροφο της, Λάμπρο Λαζάρη

Ο φακός τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάσχα στην Μύκονο για την Δανάη Παππά και τον σύντροφο της, Λάμπρο Λαζάρη

Πάσχα στην Μύκονο περνάει η Δανάη Παππά μαζί με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λαζάρη, με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους απαθανατίζει σε τρυφερά τετ α τετ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2019 και οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, μιας και πλέον συγκατοικούν.

Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνάνε τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στα Ματόγιαννα. Ο φακός του τσάκωσε να πίνουν το ποτό τους στο μπαρ και έπειτα οι δυο τους περπάτησαν μέχρι το Παλιό Λιμάνι.

Πάσχα στην Μύκονο για την Δανάη Παππά και τον σύντροφο της

«Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους»

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Πώς αισθάνεσαι που έπειτα από δύο καθημερινές σειρές συμμετέχεις σε μια καθαρόαιμη εβδομαδιαία κωμωδία;

Χαίρομαι πάρα πολύ. Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία.

Δανάη Παππά ανταγωνιστικές συμπεριφορές συναδέλφων

Είσαι μόλις τέσσερα χρόνια στο χώρο. Έτυχε, ωστόσο, να βιώσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους σου;

Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου.