Γαλατεία Βασιλειάδη: Η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου αποκαλύπτει - «Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη»

Εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γαλατεία Βασιλειάδη: Η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου αποκαλύπτει - «Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη»

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την δεύτερη να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που βιώνει στην εγκυμοσύνη της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, τον 3χρονο Άγγελο, και είναι έτοιμοι σε λίγο καιρό να υποδεχτούν και τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Η Γαλάτεια μάλιστα, σε ένα Q&A που έκανε στο instagram της, απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της, όπου η μία αφορούσε και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της κύησης.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: «Δεν είχα καθόλου εύκολη εγκυμοσύνη ούτε στην πρώτη, ούτε και τώρα. Λόγω ναυτίας ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Υπομονή σε όλες τις μανούλες, περνάει αυτό και μετά έρχεται το θαύμα”.

Ενώ σε μια άλλη ερώτηση αποκάλυψε: «Είμαι στη 16η εβδομάδα και μετά το καλό μετά το καλοκαίρι θα γεννήσω».

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδου.

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».