Έλλη Τρίγγου: Έτσι την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες δεν την έχεις ξαναδεί

Είναι πολύ διαφορετική από την σειρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλλη Τρίγγου: Έτσι την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες δεν την έχεις ξαναδεί

Η Έλλη Τρίγγου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο ρόλος της στην σειρά Άγριες Μέλισσες με την Ασημίνα, την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, στη ζωή της είναι διαφορετική από τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες μια φωτογράφισης και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την απίστευτη εικόνα της.

Την Έλλη Τρίγγου την βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στον ΑΝΤ1 και δεν την έχουμε συνηθίσει με μίνι φόρεμα και έντονο μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν. Ωστόσο, έχει και πολύ χιούμορ! Η φάρσα που της έκαναν στο The2night show θα μείνει στην ιστορία.

λλη Τρίγγου Ασημίνα Άγριες Μέλισσες

Λίγα λόγια για την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου - Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα, άλλα έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα. Για δύο χρόνια έζησε και στην Πάτρα με τον πατέρα της, Κώστα, συγκεκριμένα στο Καστρίτσι. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δύο χρονών. Έχει δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, τον Ηλία (γενν. 2010) και την Μαντώ (γενν. 2011). Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2013[1] απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα το 2016.

Όταν τελείωσε το πρώτο έτος της σχολής (2014), έπαιξε στην ταινία μεγάλου μήκους, το “Suntan” σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και σενάριο Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Σύλλα Τζουμέρκα. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αντίπαρο το καλοκαίρι που τελείωσε το πρώτο έτος στη σχολή και κράτησαν 45 μέρες.

Έμειναν στον camping του νησιού, όλη η παραγωγή και το συνεργείο. Για την ταινία αυτή πέρασε από Casting, κάνοντας πολλά δοκιμαστικά. Η ταινία προβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρότερνταμ, αποσπώντας καλές κριτικές, ειδικότερα από το Variety, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε στις 31 Μαρτίου του 2016. Έπειτα πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους 37 μέρες όπου διακρίθηκε για την εξαιρετική ερμηνεία της στον ρόλο της εγκύου Μαρίας.

Βραβείο: Για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή απέσπασε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το 2019 έπαιξε έναν από τους δυο κεντρικούς ρόλους στην σειρά «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου, η οποία έφτασε μέχρι το διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ Καννών.