Ράγισε καρδιές ο Νίκος Κουρκούλης με το θάνατο της μητέρας του

«Συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Νίκος Κουρκούλης με το θάνατο της μητέρας του

Ο Νίκος Κουρκούλης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τραγούδησε στο MEGA και μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του. Στην έναρξη ωστόσο, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική αναφορά στην απώλεια της μητέρας του.

Tα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κουρκούλη για το θάνατο της μητέρας του

Συγκεκριμένα, καθισμένος στο τραπέζι όπου παρατηρούσε παλαιότερες φωτογραφίες του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«H ζωή μας είναι γεμάτη με εικόνες από ανθρώπους. Από ανθρώπους οδηγητές, δοτικούς, γεμάτους με αγάπη, γνώση και συναισθήματα που καταλήγουν να γίνονται οι εμπνευστές μας, τα είδωλα μας. Έτσι, λοιπόν, σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου και δεν είναι δυστυχώς πλέον μαζί μας, αλλά θα υπάρχουν για πάντα μέσα μου, αφιερώνω τη σημερινή εκπομπή. Με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά».

«Στους αφανείς ήρωες που σταυρώνονται καθημερινά και προσδοκούν τη δική τους ανάσταση αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια» πρόσθεσε ο δημοφιλής ερμηνευτής.

«Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι»

Στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε συνέντευξη η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως περνάνε δύσκολες στιγμές με τον Νίκο Κουρκούλη λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν να δουλέψουν έναν χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν έσοδα.

«Δεν πλήττει μόνο εμάς τους καλλιτέχνες όλη αυτή η κατάσταση, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους όλη αυτή η κατάσταση. Η πολιτεία πρέπει να δείξει γενικότερα τη στήριξή της, γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς έχουμε να δουλέψουμε έναν χρόνο. Αν σκεφτείς μέχρι το Πάσχα δεν θα ανοίξουν οι χώροι που μπορούμε να εμφανιστούμε, μιλάμε ότι έναν χρόνο είμαστε στην ανεργία όλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Νίκο (Κουρκούλη). Έχει να μπει ένας χρόνος μεροκάματο στο σπίτι μας. Αισθανόμαστε κάπως ευνουχισμένοι κατά κάποιο τρόπο, γιατί ενώ θέλουμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε. Σεβόμαστε τα μέτρα, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει η πολιτεία να δείξει τη στήριξή της με κάποιον τρόπο στους καλλιτέχνες, αλλά και σε χιλιάδες εργαζόμενους».

Κέλλυ Κελεκίδου T-live