Φαίη Σκορδά: Έκανε Ανάσταση με τα παιδιά της και δημοσίευσε φωτογραφία

«Φως, αλήθεια κι αγάπη στην ψυχή μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Έκανε Ανάσταση με τα παιδιά της και δημοσίευσε φωτογραφία

Ανάσταση με τα παιδιά της έκανε η Φαίη Σκορδά. Πλήθος κόσμου βρέθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στις εκκλησίες, καθώς φέτος λόγω κορωνοϊού, η Ανάσταση του Χριστού έγινε στις 21:00. Ανάμεσα τους, βρέθηκε και η παρουσιάστρια του Πρωινού.

Η ίδια λατρεύει τα παιδιά της και επειδή είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό. Έτσι λοιπόν, θέλησε να ευχηθεί στους followers της «Χρόνια πολλά», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη δική της αναμμένη λαμπάδα και των παιδιών της.

«Χριστός Ανέστη ! Φως , αλήθεια κι αγάπη στην ψυχή μας», έγραψε η Φαίη Σκορδά στην ανάρτηση της, λίγες ημέρες αφού έβαψε τα αυγά μαζί με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά Ανάσταση παιδιά

Λιάγκας - Σκορδά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη!

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να βρίσκεται πολλές ώρες στον ΑΝΤ1 για λόγους της εκπομπής Πρωινό που συνεχίζει να κάνει επιτυχίες μετά από πολλά χρόνια προβολής της, ωστόσο σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα, αφού ο γιος τους έχει γενέθλια.

Ο μικρός Γιάννης έγινε 10 χρονών και οι γονείς του είναι ενθουσιασμένοι! Μάλιστα μοιράστηκαν στα social media και την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε ο μικρός τους.

Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε την τούρτα του μικρού, ο οποίος την επέλεξε με σχέδιο Fortnite.

Γιώργος και Φαίη λοιπόν μαζί για χάρη των παιδιών τους ξανά!

Λιάγκας - Σκορδά γενεθλιαΛιάγκας - Σκορδά τουρτα

Οι αναρτήσεις που έκαναν

Αρχικά η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια παλιά φωτογραφία της με τον Γιάννη, από όταν ήταν ακόμη μωρό και έγραψε στη λεζάντα της: «Ήλιε μου, ζωή μου, πασά μου!!! Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Γερός κ ευτυχισμένος. Σ αγαπώ ,σ αγαπώ, σ αγαπώ #10yearsold».

Φαίη Σκορδά Γιάννης γενέθλια

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας που με τον Γιάννη πάνε μαζί για μπάνιο στη θάλασσα και το χειμώνα, δημοσίευσε επίσης φωτογραφία τους και έγραψε «Χρόνια πολλά πρίγκιπα μου!!!!!!!!!! 10 ο Γιάννης σήμερα...».

Γιώργος Λιάγκας Γιάννης γενέθλια